Bryllupsfotograf i Nordjylland

bryllupsfoto Nordjylland

En smuk tidlig efterårsdag i Nordjylland med en masse bryllupfotografering, energi og godt lys. Tanken var at gøre billederne simple, fine og storslåede på samme tid. Jeg var ret inspireret af det næstsidste billede fra et post af en dygtig fotograf, der hedder Frederik (se her: instagram). Altså store billeder, små mennesker, rene farver og masser af energi. Det meste er skudt med 24mm og 85mm og et promist-filter til at give det sidste.

Jeg har selvfølgelig en masse forhåbninger og visioner til projekter i 2023, især med bryllupper, så skriv endelig til mig, hvis vi skal tale sammen. Der er en kontaktformular på hjemmesiden (ellers send en mail på madssmidstrup@gmail.com). Min billedstil er naturlig, levende og stemningsfyldt, og jeg prøver at fange de små unikke øjeblikke af af kærlighed, glæde og spontanitet. Jeg har flere års erfaring med at fotografere bryllupper (især i Jylland) og ved, hvordan sådan en dag skal skæres, så alle er glade.

bryllupsfotograf nordjylland

Det er billeder, der harmonerer med den danske natur og det smukke lys, vi har, uanset om det er gråt eller blåt på himlen.

Jeg kan både være med hele dagen, eller vi kan aftale, at jeg er med, når det rigtig går løs. Det er detaljer, som vi tager, som det kommer.

bryllupfoto Nordjylland
Forrige
Forrige

Lomochrome Purple