Sebber Kloster - Bryllupsfotografi

Midt i hedebølgen i juni 2023 blev mine søde venner gift på den smukkeste dag, på det smukkeste sted med det smukkeste vejr. Der var fuld knald på solen, men på køreturen fra Anne-Sofies dåbskirke (og nu deres vielseskirke, eller hvad det hedder) og hen til Sebber Kloster, som var fest-location, lykkedes det at finde en skøn location og få nogle flotte billeder med. Ikke mindst takket være min ND-filter fra Urth (shout out).

Bryllupsbillede af Michael og Anne-Sofie til deres sommerbryllup

Det er det første bryllup i hvad der ligner en kæmpe bryllupssommer - og her er nogle af mine yndlingsbilleder fra dagen. Det hele er skudt på Sony A7 III med en variation af Sigma 24MM, Sony 24-105, Sony 85mm og Sony 55mm. Nå ja, der var også en smuk Volvo Amazon med på turen - sådan en gave må man selvfølgelig udnytte.

Jeg ved godt, at nogle fotografer er meget sådan “dine highlights brænder ud”-agtige, men jeg prøvede alligevel at strække den helt til grænsen med nogle af billederne, fordi jeg synes det glow der kom, gav billederne en dreamy vibe, som jeg synes er kæmpe. Fx det her:

bryllupsfotograf Mads Smidstrup
bryllupsfoto i Nordjylland

Og så fik jeg lige et rigtigt eventyrbillede sidst på dagen, hvor solen endelig var kommet ned i golden hour-position. Der er blevet renset lidt ud af baggrundsstøjen med Photoshops nye (vanvittige) AI-funktion.

Wedding photography with edits made by Photoshop's new AI

Det var alt - giv lyd på madssmidstrup@gmail.com, hvis I trænger en bryllupsfotograf. Jeg kan også tage billeder, selvom solen ikke skulle skinne fra en skyfri himmel.

Forrige
Forrige

Bryllup i Aarhus

Næste
Næste

Night photography with Cinestill 800T