Bryllup i Aarhus

Sommerens første bryllup i Aarhus startede ved Skt Pauls Kirke og derefter en tur ud i smukke omgivelser i Marselisborg Skovene og den flotte strand i et magisk vejr.

Aarhus, som en by, giver en pragtfuld baggrund for at fange tidløse øjeblikke på et pars særlige dag. Med sine charmerende brostensbelagte gader, historiske arkitektur og panoramiske udsigt over Aarhus Bugten, har fotografer et overflod af smukke steder at vælge imellem. Fra den ikoniske Aarhus Domkirke til de rolige Botaniske Haver tilbyder hvert sted en unik ramme, der afspejler parrets kærlighedshistorie.

Bryllup i Aarhus, billedet er taget i Marselisborg Skovene.

Bryllupsfoto i Marselis Skovene

Jeg havde glædet mig helt enormt til endelig at få skudt nogle billeder i de her omgivelser. I de skove, som jeg har gået tynde i årenes løb, dengang jeg boede tættere på Marselisborg Skovene end Riis Skov. Så da Marie og Rasmus foreslog at køre en tur fra Skt Pauls Kirke til Ørnereden og finde locations deromkring var jeg helt klar. Det kom der nogle meget fine billeder ud af. I skoven, hvor de grønne bøgetræer skabte en smuk kulisse.

Fra ARoS til Marselisborg Skoven

Uanset om det er den drømmende tåge i Marselisborg Skoven eller den romantiske omfavnelse ved siden af ARoS Kunstmuseets ikoniske regnbue, indkapsler bryllupsfotografering i Aarhus kærlighedens essens og fejrer byens fortryllende skønhed. Nedenfor er et lille galleri med nogle af mine yndlingsbilleder fra dagen. Jeg elsker variationen mellem skov og strand. Og ikke mindst at være med til bryllupsvalsen.

Snart er der endnu et bryllup i Aarhus i kalenderen, hvor turen går til Riis Skov, og det glæder jeg mig også enormt til.

Forrige
Forrige

Bramslev Bakker - maleriske bryllupsfotos

Næste
Næste

Sebber Kloster - Bryllupsfotografi