Bramslev Bakker - maleriske bryllupsfotos

Bramslev Bakker, det maleriske bakkelandskab ved Mariager Fjord, dannede den perfekte kulisse til uforglemmelige bryllupsøjeblikke. Gustav og Katrine holdte et bryllups på en decideret misundelsesværdigt location. Et sommerhus midt i bakkerne og tæt på Bramslevgaard Hotel, hvor festen fortsatte.

Bryllup i Bramslev Bakker

Der var noget enormt dramatisk og eventyrligt over udsigten og sensommerens gyldne solskin, og det var perfekte forhold at fotografere i. Blåbær så store som æbler (cirka) overalt, og mange af billederne havde næsten et malerisk udtryk over sig.

Bryllup i Bramslev Bakker ved Mariager Fjord

Mens solen kastede sine gyldne stråler over de rullende bakker og den idylliske sø, fejrede Gustav og Katrine deres kærlighed på smukkeste vis. Der var noget nostalgisk over at være tilbage i de rammer, som jeg selv er vokset op i og det er altid skønt at opleve naturen i skiftet mellem sommer og de første efterårstegn.

Vi fik nogle meget smukke billeder i kassen på gåturen langs de grønne områder i bakkerne ned mod fjorden. Store træer, knudrede rødder, bær, køer og en lille brise var alt sammen med til at få Bramslev Bakker til at vise sig fra sin bedste side. Og personligt var jeg ret vild med hele sceneriet ved selve vielsen med sløret, blomsterne og birkestammerne.

Bryllup i Bramslev Bakker og Bramslevgaard Hotel
Forrige
Forrige

SECOND ROLL OF CINESTILL

Næste
Næste

Bryllup i Aarhus