Bryllupsfotograf i Sønderjylland

Årets første bryllup i 2024 sendte mig retur til de smukke sønderjyske omgivelser, og så endda på min egen fødselsdag - og sikke en måde at fejre den på! Bragende solskin fra en skyfri himmel i en ellers noget regnvåd sommer gav nogle maleriske scener med fotografiske udfordringer!

Det er en udbredt misforståelse, at fuld solskin er godt at fotografere i - men jeg forstår nu godt hvorfor! Alt viser sig fra sin bedste side, og vi trænger lidt til noget godt vejr, når regnen har silet ned i ugevis, men hårde skygger, smalle øjne og sved på panden kan være nogle af udfordringerne, der følger med. Alt gik heldigvis i den skønneste orden, og jeg havde både et mist-filter og et ND-filter fra Urth i gang, og tilsammen gav de billederne et eventyrligt skær.

Det her billede er mit absolutte yndlingsportræt fra dagen, hvor jeg virkelig synes, at brudens kjole, blomster og look passede fuldstændig perfekt med det hårde lys fra solen. Kjolen skinner nærmest, og lyset falder flot ind fra siden og fremhæver detaljer fra smykker og hår.

“Blurry” billeder

Det er et omdiskuteret emne, altså “blurry pictures” eller på dansk “slørede billeder”. Nogle elsker det, andre synes det ser sjusket ud, og jeg hører helt klart til den første kategori. Jeg elsker at skyde med lav shutter og få nogle anderledes resultater. Jeg synes, det giver en hel anden stemning og fremhæver følelser, eventyrlighed og nostalgi på en skøn måde – især i forbindelse med bryllupsfotografering. Nedenfor kan I se nogle af mine favoritter fra det skønne bryllup i den lille flække Kalvslund tæt ved Ribe.

Alt i alt en skøn dag, god fest, flotte billeder og glade mennesker. Nu ser jeg frem til næste bryllup som bliver i Vejle og herefter går turen til bl.a. Mariager i Nordjylland og Aarhus i Østjylland.

Forrige
Forrige

Bryllup i Rosernes By, Mariager

Næste
Næste

SECOND ROLL OF CINESTILL